Test d anglais A2 – A study of food and cooking vocabulary

Commentaires fermés sur Test d anglais A2 – A study of food and cooking vocabulary

Ce flash test d anglais correspond à un niveau A2+

Match these cooking terms to the definitions below.

grill boil stew mince steam cut chop slice deep fry roastTest d anglais

___________ to cook with a device on a cooker that radiates heat downwards for cooking food
___________ to cut or chop into very small pieces
___________ to cook by putting in very hot (100 °C) water
___________ to divide into pieces with a knife
___________ to cook by heating in vapour from very hot water
___________ to cook slowly in liquid in a closed dish or pan
___________ to cut with repeated, sharp, heavy blows of a knife
___________ to cut food into thin, broad pieces from a larger portion
___________ to cook (food) in an amount of fat or oil sufficient to cover it completely
___________ to cook by prolonged exposure to heat in an oven

 

Consulter les réponses à ce test d anglais

D’autres tests plus complets et dans d’autres langues sur notre site

L’anglais est éligible au CPF

A propos de l'auteur

Olivier Haquet
Olivier est le dirigeant et fondateur d'ADomLingua, société spécialisée dans le domaine des langues. Groupe fondé il y a 10 ans avec une orientation résolument qualitative et une offre en formation linguistique de plus en plus variée. Avant tout entrepreneur et de culture internationale, Olivier a, après un début de carrière aux USA , eté associé à différents projets et startups.

Back to Top